Ik zie hem.
Hij kijkt naar mij.
Hij lacht.
zou hij het weten?
Hij betekent veel voor mij ...
Ik kijk hem recht in de ogen..
En vertel hem gauw...
dat ik hem naast me wil;
dat hij 'de enige' is.
Hij is één van m'n beste vrienden..
soms zit hij me te plagen.
Dan kan ik het meestal niet verdragen.
Maar hij bedoeld het goed,
hij beseft niet dat hij me kwetst.
'k Heb zo'n pijn.
Ik zou je kunnen haten!
Maar daarvoor zie ik je te graag.
Ik zie je,
je kijkt & lacht.
Er staat een meisje achter jou.
Knap dat ze is.
Je praat , je zoent.
De jaloezie komt boven..
M'n wereld stort in.
Daar gaat m'n enige liefde.,
De jongen die ik echt bemin!