dood is iets waarbij mensen bang zijn..
iemand verliezen doet heel erg pijn..
besef ook dat dood bij het leven hoort
geniet van je leven, het leven duurt kort
ik geloof dat je door leeft, ookal als je dood bent
dat je mensen terug zal zien die je heb gekent
dat er iemand bestaat die deze wereld heeft gecreƫerd
een persoon die heilig is waarbij iedereen diegene vereerd
angst hebben om je dierbaren kwijt te raken
ongelukken, gebeurtenissen die je liever niet wil meemaken
altijd positief denken, je dierbaren zijn er nog hoor ;)
laat je niet beheersen door angsten, en leef gewoon door :)