Kun je me niet gewoon
Met rust laten
Als ik zeg dat je beter weg kan gaan
Kan je dat niet gewoon
Als ik dat nou graag wil
Laat me gewoon
Want anders weet ik niet of ik je keel
Als ik zeg dat je moet laten
Moet je dat doen
Want dan waarschuw ik je als het ware
Als ik dat vraag
Dan kan je beter niet in mijn buurt komen
Want dan ben ik of verdrietig of kwaad
En kan het zijn dat ik je uitdaag
Is het zoveel wat ik je dan vraag.?