Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ziek ... & ik doe mijn best.
Ziek...
Mijn vader is ziek
en ik moet ervoor zorgen.
Ik doe mijn best
maar het is lastig.
Mama en zus staan er voor klaar
maar ik ben de oudste
en heel actief
vandaar de grote verantwoordelijkheid.
Papa is ziek
en ik doe mijn best.
Maar soms is het moeilijk
en heel lastig.
Wat moet ik doen?
Ik doe mijn best
om hem te helpen
maar soms is het teveel.
Ik doe mijn best
maar soms is het te veel.
Doorbijten en niet reageren
is de boodschap.
Maar ik persoonlijk
ben het effe zat.
Ik moet studeren
maar het lukt me niet.
Papa is ziek
en ik doe mijn best.
Het is zo zielig
als je alles goed bekijkt.
Papa is ziek
en ik doe mijn best.
Maar na een goed tijdje
ben je alles zat...
Dikke kus & knuf
Reacties op dit gedicht
Me That Fly In This World vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Me That Fly In This World
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
30 december 2005
Thema's:
[Ziekte]