naar de top!!!
mijn ziel zit vol met vragen
ik kan ze niet meer dragen
ik raak ze niet zomaar kwijt
ik voel de vermoeidheid
de werled is zo groot
ik zo klein
wie ziet het niet?
de hele wereld gaat dood
bloed en pijn
geweld en verdriet
doe alsjeblieft je ogen open!!
ik geef niet op
ik blijf hopen
ik wil naar de top
ik loop door en door
het maakt me niets uit wat ik hoor
niets waar ik me aan stoor
ik weet het leven is hard
maar door dit gedicht ben ik al voorbij de start
de finish is nog niet in zicht
maar dat is het ding waar ik me nog niet op richt
ik wil zo graag wat van mijn leven maken
en ik weet dat, dat niet makkelijk zou gaan
maar ik zou proberen recht op te blijven staan
want niets of niemand zou mij raken
niemand houdt mij dan ook tegen
ook al zijn er in het leven veel moeilijke wegen
ik ben niet zomaar iets meer
en onthoud je leeft maar één keer!!!