Vroeger was het anders
net als gister, gister is vroeger
woorden zeggen dingen anders
ze zijn harder directer niet als vroeger
Mijn geheim verteld,je bent meteen veranderd
Afstand duidelijk genomen
Ik heb je nodig al is het alleen dat je luisterd
Nu meer dan ooit
ik begrijp het wel zo gaat het altijd
even alles eindelijk gezegd en dan is het over
Het gaat niet meer
mijn geheim verteld
Jou liefde, jou bezorgdheid,jou vertrouwen
allemaal bedrog
Jij hebt je informatie
ik ben weer eens pijn gedaan