tranen in mijn ogen,
om de woorden in mijn hoofd
woorden die roepen wat voor
een mislukeling ik ben.
die zeggen dat iedereen die ik ken
denkt dat ik zo lelijk en dik ben.
woorden schreeuwen 'neem dat mes!
niemand zal je missen!'
jij met je lelijke ogen,
laat de dood komen!
tranen in mijn ogen
overal is bloed gekomen
ik voel het leven uit me stromen
de stemmen sterven weg.
terwijl ik mijn laatste woorden zeg
ze zijn blij met dit offer,
maar ze hebben al lang een ander
SLACHTOFFER