Het was wel even wennen
opa daar, alleen
oma zat niet naast hem
want zij ging van ons heen
Nu al ruim vijf maanden terug
ik weet het nog goed, die dag
denk eraan terug met woede
u werd zo weggerukt, een hele omslag
Stilte was al wat ons nog restte
onmacht een leegte vulden ons hart
schuldgevoel dat ik niet gezegd had
wat ik dacht, voelde me zo verward
Nu al zoveel maanden verder
ben ik u nog lang niet vergeten
ik mis u en ik hou van u
al liet ik dat toen nooit weten
Het verdriet heel diep vanbinnen
knaagt terwijl er een feeststemming heerst
want dit jaar is ingegaan zonder oma
voel weer die kilte, net als eerst
01-01-2006