Ik kan zoveel zeggen,
het hele blaadje beschrijven,
er valt alleen niet veel uit te leggen,
ik zal hier toch wel in blijven
en ik wil 't best proberen,
alleen de put is zo diep
misschien moet ik ervan leren
tot ik de verkeerde kant op kiep.
Het enige wat zo oplucht
wat eigenlijk al mijn gedachten verwoord
is de simpelste kreet: zucht!!!!!!!