ARMOE
Altijd wachtend
achter de pc.
Het spel
is nog niet
uitgespeeld.
Een slimme zet
als opening,
Het tegenoffensief,
de polemiek
wordt ingezet.
Verbeten
worden slagen
uitgedeeld.
Vol passie en
met vuur,
het spel van armoe
weer gespeeld.
De inzet van vandaag:
Maar een gedicht.
Niet goed, wel slecht.
Ten strijde dus
vol heftigheid.
Voor dichten
is geen tijd.
Dat is de armoe hier.
Ik wens u veel plezier.
WIL MELKER
30/07/2000