een ding wou ik je laten weten.
dat jij oma zijn meisje ik jou nooit.
zal vergeten.oma die houd heel veel van jou.
en oma die blijft altijd houden van jou.
ook al zal oma er eens niet meer zijn.
hoop dat je goede herringeringen hebt.
aan mijn want heus kleine meis jij mag het.
weten van jou ben ikhelemaal bezeten.
jij en je moeder zijn het liefste in mijn.
bestaan jullie 2 staan bij mijn altijd .
boven aan want met jullie te leven doet mijn fijn.
kon ik maar heel veel bij jullie zijn.
en een ding mogen jullie noit vergeten.
oma heeft altijd om jullie gegeven.
als jullie pijn hebben of verdriet.
is oma die het aan jullie ziet.
maar zo lang ik nog leef zal ik er voor .
jullie zijn en wezen.want jullie zijn.
echt mijn hele leven.
dit gedicht wil ik opdragen aan mijn kleinkind nikita en mijn dochter manuella gedaan op 27-10-20001 the deventer.