Lieve opa & oma
Toen ik nog in mama's buik zat te zwemmen,
hebben jullie mij al aardig zitten te verwennen.
Een truitje hier en een sokje daar,
en nog steeds weten jullie van geen ho-maar.
Ik ben nog veel te klein om jullie iets te zeggen,
maar mijn papa en mama zal het jullie even uitleggen,
"hoe dankbaar ik ben"
Voor alles wat jullie mij hebben gegeven,
ik zal er nog veel vreugde en plezier mee beleven.
Ik ben niet alleen dankbaar voor jullie cadeau's,
maar ook de liefde die jullie me geven is super groot's.
En nu ik eenmaal geboren ben,
ben ik blij dat ik ook mijn opa en oma ken.
Daarom vindt ik het reuze fijn,
dat jullie ook zonder iets te geven er voor me zijn.
Bedankt.
Heel veel liefs
Van jullie kleinkind
Wesley
geschreven door Miranda Deborah Snippe 14-10-2001