vandaag sprak jij de woorden..
"ik droomde vanacht van jou"
mijn gedachten waren..
"hoor jezelf nou"
je keek me aan en zei tegen mij..
"wat kijk je sip..ben je niet blij?"
stiekem waren mijn gedachten..
"je moest is weten wat ik droom de afgelopen nachten."
ik keek je aan
wilde praten maar sprak geen woord.