Ik staar uit het raam,
Mijn gedachten lijken steeds verder weg te gaan,
Na die pret oogjes van jou,
En die lieve lach,
Ik kijk jou aan,
Nader komen wij tot elkaar,
Jou lippen raken de mijne,
Dan ineens is de gedachten voorbij,
Want jij en ik is niet wij......