Ik wil je liefde krijgen
met jou de hoogste toppen bestijgen
volop lijden van verlangens
en dromen van iets spannends
Ik vind je een speciale man
en ik weet dat de liefde tussen ons niet alles maken kan
maar als we ervoor streven komen we er samen wel door
in m'n oren klinkt onze muziek wel eens goor
Maar van je houden doe ik nu al een gehele poos
daarom is het ook dat ik voor jouw liefde koos
stap met me in de boot der liefde
en wees voor altijd mijn geliefde...