En wat als ik er niet uit zag
wat als iemand dat vind en me uitlacht
wat als ik voor lul stond
wat als ik geslagen werd en getrapt werd op de grond
wat als een blij kapsel had en rare kleren
wat als ik puisten had, en sommige die zweren
wat als ik een nerd was met goede punten
wat als ik alleen met mijn skates kon stunten
wat als ik anders was dan alle anderen
wat als ik zelf zelfs vond dat ik moest veranderen
wat nou als ik vond dat niemand in de weg kon staan
jullie lachte me uit en lieten me niet gaan
zonder er nog even op los te slaan
Nu ben ik anders
en meer dan sommigen van toen
dus ik ben veranderd, misschien niet meer zo'n oen
als ik naar 1 van jullie kijk
zie ik niks anders dan een mindere dan ik
als jullie nog denken wat te zijn
dan denk nog eens, je bent niet goed snik
jullie hebben niks bereikt, en leven in het niets
terwijl ik iets doe of heb gedaan, en ga voor iets
dus nu sta ik jullie uit te lachen
maar om op hoger niveau te blijven
laat k jullie wel gaan..