Ik kijk in jouw ogen
En ik zie een groot verdriet
Juist zoals jij dat in mijn waterige ogen ziet.
Eenzaam gevoel en knagende pijn
Ergens weet je
dat het vandaag voorbij zal zijn.
Ik mis jouw nu, en jij mist mij
Wat gaat de tijd toch snel voorbij...
Maar treur nu niet,
Je bent nog bij mij
Ik heb ook verdriet
Maar ik heb je bij,
In mijn hart, voor altijd.