Jij bent die hoge berg, die vol van trots is.
Je top gericht naar de zon: vreemd en onvindbaar.
Jij bent de enige steun voor mijn vermoeideheid.
Je weet wat ik bedoel,je luistert naar mijn woorden
In mijn ogen ben jij die berg,vol van trots,zonder verlangens,je bent
heerlijk.
Je smaakt naar regendruppels op zee.
Jij bent de sensatie die ik voel wanneer ik op de top van de berg sta.
Jouw hart schreeuwt,maar niemand hoort je.
Jij bent als de top van de berg,vol van mist.
en ik ben de verdritge,donkere wolk.
ik wil graag mijn hoofd op jouw schouder leggen en langzaam mijn druppels
als een verdrietige regen op je laten vallen.