Je laat me achter,
weet waaraan je begint.
Ik ga sterven, maar wacht er
niet op mijn kind.
Je laat me achter met verveling
wat is er vanavond op t.v.?
voor jou ben ik tijdverspilling
neem mij toch een keertje mee.
Je laat me achter met hoop,
terugkijkend vanaf het moment
dat ik bij je was, je doop.
ik wacht tot je terug bent
Je laat me achter met zorgen
ik ben al oud en versleten
leef misschien maar tot morgen
ben je mij al vergeten
Je laat me achter,
weet waaraan je begint.
Ik ga sterven, maar wacht er
niet op mijn kind.