Ik kan je alleen aankijken
als het naar je foto is..
Ik kan je alleen een avondkus geven
..op papier..
maar je lippen bewegen niet..
Ik zie je niet praten,
Ik zie je niet bewegen,
Ik kan je niet ruiken,
Ik kan je niet horen,
Ik kan alleen die glimlach zien
die vast zit op papier..
Je ogen knipperen niet..
Je staart gewoon maar de hele tijd..
Je hart bonst niet..
Je bent dood..
..net als ik..