Iedereen heeft iemand nodig
Iemand om op te bouwen,
Iemand om mee te praten,
Iemand die je kunt vertrouwen,
Iedereen heeft iemand nodig,
Iemand om mee te delen,
Iemand om mee te lachen,
Iemand om te vervelen,
Iedereen heeft iemand nodig,
Iemand om van te houden,
Iemand om uit te huilen,
Iemand die je vast kan houden
Iedereen heeft iemand nodig,
Iemand om jezelf bij te kunnen zijn,
Iemand om mee te kunnen spelen,
Iemand die aanvoelt jouw pijn,
Iedereen heeft iemand nodig,
Iemand die ook van jou houdt,
Iemand waar je op kunt rekenen,
Iemand die je door en door vertrouwt,
Iedereen heeft iemand nodig,
Ik zal er altijd voor je zijn,
Mark, je bent echt alles voor me,
Kom hier en deel met mij jouw pijn!