Belast
vermoeid
ontworteld
zo gegroeid
ontstaan
gekregen
loslaten
jezelf vergeven
Wegen
die niet van jou zijn
die je niet hoort te lopen
wegen die vertrouwd zijn
maar zonder hoop
verlaten
Ik wil je dragen
maar laat het over
aan de ander
je maker
het anker
waar je houvast vindt
hij is je vader
en jij zijn kind
Voelen
dat is tegenstrijdig
vermijden
schrikken
en toch doorgaan
met leven
ontstaan
gekregen
loslaten
jezelf vergeven
*Voor Tersh, omdat je het waard bent!!!*