Moe, ze is zo moe, hele dagen moe,
Ze probeert alles, maar vraag niet hoe.
Ik ben bang om jou kwijt te raken,
We kunnen geen leuke dingen meer mee maken.
Ik probeer er voor jou te zijn,
Maar het is moeilijk en niet altijd fijn.
Het doet me pijn om je zo te zien,
En dat is hard om te zeggen misschien.
Je was altijd zo'n vrolijke meid,
Al je energie ben je nu kwijt.
Lieve Max ik hoop dat je snel beter wordt,
En dit gedicht is voor jou,
niet te lang want ik hou het kort.
Liefs xxx