gevoel dan?
zoeken terwijl je de twijfel vindt,
in het moment van nieuw leven;
wat ik wilde is doorgeven
van de kracht van mijn ziel, ‘n ziel
dus door mijn tranen heen,
als ik mijn oorsprong heb verloren:
ik hoef niet te treuren
dat nieuwe, mijn ik, is geboren
zo zit gevoel naast verstand,
‘k moet er mee leren leven
zo is verdriet het gemis,
‘k moet er mee leren leven
zo is mijn ziel wil ik zijn:
meer dan ik kan ik niet geven
Æ¢ 5/6 – 01-04