Mijn oma heeft zelfmoord gepleegd
toen ze misbruikt werd door de slager
de bakker heeft haar nog verpleegd
maar het was een verschrikkelijke plager
Hij heeft mijn oma nog wat geslagen
Dat was het einde van haar dagen
En toen de politie op kwam dagen
Heeft ze in hun gezicht geslagen
Er zat nog beweging in haar arm
Van die laatste stuiptrekkingen
daarvoor werd ze nog verkracht door den darm
En die kreeg nog wat verrekingen
Want den darm is nog een maagd
Hij heeft zijn lul nog nooit gebruikt
Maar mijn oma blablablaagd
Want ze had al veel mannen misbruikt
Dit was dus het einde van mijn oma
satan hebbe haar ziel
Ze viel toen in coma
en den darm is ne groten debiel