Telkens als je er bent
Lijkt het alsof je me echt kent
Ik geloof het o zo graag
Maar het idee blijft vaag
Je lijkt toch zo ver weg
Wat ik ook doe of zeg
Dringt het echt niet tot je door
Dat ik door jou bevroor
Je liefde maakte me bang
Het klonk zo mooi, je zang
Bij jou voelde ik me goed
Jij gaf me de moed
Het klopte niet
Ik hoop dat je het ziet
Alles ging te vlot
Het klinkt misschien wat bot
Jij gaf me alles wat ik wenste
Zelfs als het aan het onmogelijke grensde
En toch moest ik je laten gaan
Anders zou ik nooit meer zonder je kunnen staan...