TIJD
Tijd
doopt letters
in inkt
van stilte.
Letters
worden
eeuwigheid.
Tijd
kleurt haast
met rood
van snelheid.
Haast
verandert
tijdelijkheid.
Tijd
jaagt angst
tot wanhoop
en paniek.
Angst
maakt bang
voor pijn.
Tijd is
wachten op stilte,
Stilte,
tragiek van tijd.
WIL MELKER
30/07/2000