Ik ga dansen vanavond, heel de avond dansen,
Dansen, swingen, zingen en sjansen.
Vanavond wordt toppie, echt vet,
Ik voel het, dit wordt een goeie zet.
Vrienden gaan mee en ze komen,
Dit is iets om van te dromen.
Allemaal bij elkaar, niemand ontbreekt,
Het wordt feesten als je dat maar weet.
Ik mis alleen een iemand en dat is hij,
Ik hou alleen van hem en dat ben jij.
Jij met je humor, en je stralende lach,
Mijn wereld stond stil, toen ik jou zag.
Ik ga dansen en dromen,
Dromen dat jij misschien nog kan komen.