Hij die mijn hart vult met al zijn liefde,
Hij die mij geeft wat ik nooit heb gekend,
Hij die mij draagt in al mijn pijnen,
Mijn zonden vergeeft en mijn pad heeft bestemd,
Hij die mij lief heeft in al wat ik doe,
Hij mijn redder, herder, en al wat ik zoek….