" Herrinner mij niet,
zoals ik was toen ik afscheid nam.
Herrinner mij zoals ik was in de stralende zon.
Toen ik alles nog wist en alles nog kon. "
Lieve Opa, dankjewel,
voor alles wat u mij geleerd heeft.
De sterkte, de kracht,
om te zijn wie ik ben.
De liefde die ik nodig had,
maar van niemand kreeg.
U heeft me geleerd,
voorzichtig te zijn met een hart.
Niet alleen dat van jezelf,
maar ook van anderen.
De meest wijze man,
die ik ooit gekend heb.
Misschien hoort u het daarboven niet,
maar ik zou het zo graag nog één keer willen zeggen.
Opa... ik hou van u,
kon u maar bij mij zijn.
Ik weet dat het beter is,
maar ik mis u zo.
Kom alsjeblieft terug,
ik wil nog een keer met u praten.
Ik wil u nog een keer zien,
voellen en vasthouden,
nog een keer met u lachen.
Alsjeblieft lieve Opa, ik voel me alleen...