nooit is het goed
altijd wel iets
dat veranderen moet
frustratie
irritatie
ergernis
chronisch
constant
de hele dag door
je doet dit
ik moet dat
zo hoort het
anders gaat het
kun je een beetje begrijpen
dat ik gek word van alle gezeur
alle stress, al jouw verwachtingen
verwacht niks
hoop op alles
laat me groeien
zet me niet stil
en alsjeblieft,
troost me niet
met jouw troosteloze woorden
ze doen me niets
het is niet waar
je wilt alleen maar
dat ik je lief vind
dat ik je mag
maar dat krijg je enkel voor elkaar
door te zeggen
waar het op staat