Open je hart
Mijn lieve schat
Open je hart
Jij bent zo verwart
Door angst en verdriet
Dat jou tart
Open je hart
En laat mij delen
In jouw smart
Open je hart
En laat het spreken
Zoals je vroeger altijd deed
Toen deelden wij altijd ons leed
Open je hart
Voordat dat de mijne
Nog verder verhard
Open je hart
Het raakt steeds verder gesloten
Dat doet pijn in mijn hart
Voel mij steeds meer buiten gesloten
Open je hart
Stap uit die eigen wereld
Waar je in leeft
Waarin ik niet kan delen
En jij mij niks geeft
Open je hart
Voordat het onbereikbaar word
En mijn en jou hart, langzaam verdord
Open je hart
Ik smeek het op mijn knieen
Over wang mijn glijd een traan
Zodat wij samen weer hand in hand
Door het leven kunnen gaan
Open je hart
Moet er elke nacht van dromen
Hoop dat die dromen ooit eens
Uit zullen komen
Tot die tijd rest er niets anders
Dan hopen en dromen
Open je hart…