een zin
zo klein
een zin
van weinig woorden
maar de inhoud daar van
is zo groot
een zin
die ik niet vaak gebreuk
maar dat als ik het je zeggen zal
het uit de diepste van mij hart komt
een zin
zo klein
maar als je me het zeggen zal
voelt het fijn..
een zin
voor de een simpel om tezeggen
voor de ander is het moeilijk
een zin
ik zal het laten bliken uit daden
dat ik meen wat ik zeg
een zin
drie woorden lang
een zin
die van me hoor zal
als mij hart sneller voor je zal klopen
als ik niet meer zonder je kan
een zin
bewaart die in mij hart
heb ze opgescheven,
in een doosje gedaan
maar een slot
zal jij die sleutel..,
zal jij hem hebben
dat zal je weten
wat die zin in houd
dan zal je weten
wat die zin is
dan zal jij de pesoon zijn
waar mee ik wil leven.,
met jou zal ik alles delen
mij vreugde en mij pijn
een zin
zo kort,
zo klein..,
maar het voelt toch zijn fijn..