Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
bedekt
verhuld in het kant
ondoorzichtig geliefd
streel je mijn zinnen
wat kan ik nog meer wensen?
bedekt in sluiers
open als een boek
ik lees je in een stuk
uit en begin weer
opdat ik niks vergeet
je brengt me van m’n stuk
transparant als ziel
geliefd toch onbekend
spreek je mijn zinnen
wat meer kan ik nog schrijven?
Æ¢ 080106
Reacties op dit gedicht
augie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
augie
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
09 januari 2006
Thema's:
[Bewondering]