pijn vreed van binnen
van buiten ben ik gaaf
en heb ik een masker op
Tranen van binnen
Dikke muren om je heen
zou dat niet anders kunnen?
dagen lang vernedert
geslagen en verwond
moet dit langer zo doorgaan?
Kan er nog een dag komen
met vrolijkheid gemeend?
zomaar eens een dag
of is alles voorbij
en heb ik voor niets geleefd?
is er nog iemand die mij kan helpen?
Lange dagen gaan voorbij
het masker word groter
en mn muren dikker
maar daar dar is iemand
iemand die mij wil helpe
maar wil ze dat ook nog als ze m`n pijn ziet?
Ik moet die gok wagen
als ik vrolijk wil zijn
en laat mn masker af
daar is een helpende hand
zal ik hem pakken
ja, ik doe het!
Hij trekt me uit de put
het voelt zo goed en fijn
en eindelijk ben ik vrij!