Ik kan niet leven in deze “perfecte” wereld
met al zijn grootse doelen en idealen
vol eisen en hooggespannen verwachtingen
waar ik niet aan voldoe, een gevoel van falen
In deze prestatie-gerichte, chaotische maatschappij
met zijn altijd ik-ik-ik mentaliteit
voel me hier totaal niet op mijn plek
vervloek deze planeet, hoewel me dat spijt
We rammen er maar op, we slachten elkaar af
want hij is anders dus hij hoort er niet bij
ik wil niet zo zijn en anderen terroriseren
voel me hierin gevangen in plaats van vrij
Dit verbrijzeld mijn dromen stuk voor stuk
deze hele wereld maakt me zo kwaad
we zeggen wel heb lief en accepteer elkaar
maar ik werkelijkheid is er alleen maar haat
10-01-2006