Geschonden vertrouwen
Ik zie je gestalte staan
Donker als een schim, achter het raam
Je staat voor mijn deur
Spontaan krijg ik een kleur
Met de sleutel in mijn hand
Zet ik al mijn zorgen aan de kant
Ik ben verliefd en jij houdt van mij
Maar waarom horen die onzekerheden erbij?
Soms ben ik bang voor verdriet
Bang dat jij mij niet meer in de toekomst ziet
Geschonden in mijn vertrouwen
Doe ik hard mijn best om een relatie op te bouwen
Zelfverzekerd ben ik niet
Dat is ook wat je in mijn ogen ziet
Ik weet dat ik je alles kan vertellen
Maar het is voor mij dagen tellen
Tellen tot ik jou vertrouw
De angst weg is, die ik nu berouw
Elke keer als de deur weer open gaat
En jij me weer verlaat
Kan ik me zelf weer van alles verwijten
En groeien alle spijten
Mijn glimlach, die dag, was weer vol schijn
Vluchtend voor mijn pijn
Tijd kan het nu niet helen
Je zal het met mij moeten delen
Hopelijk kan je het me vergeven
Want ik zal nooit jouw liefde vergeten