Ze doen me pijn,
Ze zien me niet lijden,
Een masker,
Ze denken dat het me niets kan schelen,
Maar ik ga er aan onder door,
Ja ik ben niet mooi, niet knap,
Niet zoals jij,
Maar ik ben ook iemand,
Een mens,
Een gelijke,
Kijk naar mij,
Jongens vinden me lelijk,
Vriendinnen ontkennen,
Familie vind me prachtig,
En ik,
Ik walg van mezelf,
Jongens pesten me,
Vriendinnen negeren het,
Familie, zogenaamd geintresseert,
En ik,
Ik doe niks,
Ik kan niks,
Ik zit stil een hoekje,
Verborgen,
Zo min mogelijk op de voorgrond,
Proberen niks Te voelen,
Maar de pijn snijd in mijn hart,
Voor eeuwig staat alles stuk voor stuk er in gekerfd,
Ik zonder me Af van de mensheid,
Zonder me af van leugens,
Want niemand die me dan nog pijn kan doen.