Zou jij mij kunnen geven.
met mij kunnen leven.
Naast mij kunnen staan,
ook als ik mijzelf compleet laat gaan.
Zou jij mij kunnen troosten in mijn gevoel,
misschien niet eens wetend wat ik bedoel.
Mijn tranen vangen van verdriet,
Zou jij van mij kunnen huoden zoals ik ben
en zoals jij mij ziet...