Mijn innerlijke strijd
Het gevoel waar ik mee vecht
is het eerlijk, is het oprecht?
Een innerlijke strijd
geef me even de tijd?
Waar komt het vandaan?
zal het ooit overgaan?
Liefde, angst of toch gemis
leegte, verdriet, ik weet echt niet wat het is
Een zooitje, een chaos, waar is het door ontstaan?
een confrontatie, een verhaal, jou ogen
kijken me zo pijnlijk aan
Je zegt niets, maar je ogen vertalen je gedachte
die blik, die uitdrukking die de strijd
in beweging brachten.