Hoop
Als onze beelden, begeertes en zinnen…
Ons eens zouden doen bezinnen
Te ontdekken waaruit deze zijn ontstaan
Om ervaren, geschrokken en ontdaan
Van de waan, weer opnieuw te beginnen
Bouwen en leven, heel diep van binnen
Zonder verwachting, zonder tijdelijke schijn
Met weinig, nu veel meer gelukkig te zijn
Geen angst meer voor de dood of het leven
Vrij en ontvankelijk te blijven streven
Naar ons hoofd en hart in natuurlijk evenwicht
Die in alle rust en stilte wonderen verricht
Dan..een simpel woord, een liefdevol gebaar
Er steeds opnieuw weer zijn voor elkaar…
Deze altruïstische basis kent geen afstand of tijd
De liefde is gekoppeld aan eeuwigheid….
liberty