Ik huilde duizend tranen
Steeds opnieuw
Het leek alsof ze nooit meer zouden ophouden
Maar dan kwam jij
Jij, met je lach die niet voor de zon onderdoet
Met je stralende ogen, die me meteen doorhebben
Ik kan niet liegen als ik bij je ben
Alleen maar lachen
Treuren gaat niet meer
Een nieuwe wereld verschijnt altijd als ik je zie
Lieverd, ik wil je danken voor wat je voor me gedaan hebt
Dit had ik van niemand verwacht
Toen ik je zag
Brak de zon doorheen de wolken
En ergens lachtte een klein kind
Toen ik je zag vloog in de verte
Een witte duif
En streek toen voor me neer
Toen ik je zag
Wist ik direct dat jij het was
Jij, die mij zou helpen
Bedankt
Ik zal er altijd voor je zijn
Zoals jij er ook voor mij was!