Zwervend over straat,
op zoek naar iets wat me aanstaat.
Niemand houdt me tegen,
niks doorkruiste mijn wegen.
Kon gaan en staan waar ik wou,
nu loop ik alleen verder door de kou.
Niemand die zegt stoppen nou,
alles weg waar ik van hou.
Geen houvast meer in m'n leven,
kan niemand meer iets geven.
Mensen zeggen je ziet er slecht uit,
was er maar iets waardoor je alles afsluit.
Een echt thuis is er niet,
of ben ik de enige die dat zo ziet?
Een blowtje en het zit weer goed,
dan zit ik weer vol slechte levensmoed.