de stilte van het bos
de beek,het heldere water
van alle zorgen los
niet denken weer aan later
dat is zo een moment
om nooit meer te vergeten
misschien dat je dit herkend
ik heb er vaak genoten
die plek met die stilte
een lichte sluier hing
over beek,over water
vertoonde een rimpeling
waardoor ik eerst veel later
nog dieper werd ontroerd
want op die plek van weelde
werd water zacht beroerd
een angels vinger die de kringen
bespeelde in deze stilte