Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
ik mis je
Ik mis je helemaal
Zonder jou is het zo kaal
Zonder jou voel ik me zo alleen
Niemand om me heen
Waarom wonen we zo ver van elkaar
Die afstand is onleefbaar
Ik hou het niet meer vol
Ik sla op hol
Ik ga keihard werken
Om er maar niet te hoeven denken
Hoeveel ik je mis
En hoe rot dat is
Ik kan niet meer
Hoe hard ik het ook probeer
Ik kom in een dip
En ben nogal sip
Ik ben moe
En wil naar je toe
Al die slapeloze nachten
Ik kan niet meer wachten
Ik moet je zien
Ik tel tot tien
En ga weg
Dan hebben ze hier maar peg
Reacties op dit gedicht
geeke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
geeke
Gecontroleerd door:
Sunflower
Gepubliceerd op:
13 januari 2006
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Heimwee]
[Liefde]