Elke dag
Elke dag denk ik aan je
Elke dag denk ik aan jou en mij
Elke dag mis ik je meer en meer
Elke dag vallen tranen op mijn wangen neer
Elke dag doet mijn hart steeds meer zeer
Elke dag denk ik aan hoe fijn het was toen ik bij je was
Elke dag zie ik je glimlach nog
Elke dag hoor ik je zachte stem nog tegen me fluisteren
Elke dag verlang ik meer en meer naar je
Elke dag tel ik weer af naar de dag dat we voor
Altijd samen zullen zijn
Elke dag doet me dit weer meer en meer pijn
Ja, elke dag
Edward W