Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ik wacht op jou!
Duistere wolken beheersen mijn gedachten
Dat ik alle dagen en nachten
Op jou zal moeten wachten
Er was een lichtpuntje
Dat waren de onuitgesproken woorden
Die omgezet werden in daden
Waardoor mijn hart weer werd bewoond
De glazen kooi van mijn gedachten
Bestaan uit verlangens naar jou
Heeft het nut om naar jou te smachten
Ben ik niets of iets
Wanneer is het goede moment
Sla je nu al af
Of kom je bij mij
Waardoor wij weer tot leven komt
Reacties op dit gedicht
Henrieke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Henrieke
Gecontroleerd door:
bevertje
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[IK]
[JIJ]
[Onzekerheid]