Vriendschap is iets kostbaar,
dat mag je niet verkwisten,
bij sommigen is het bewoonbaar,
bij anderen meer betwist.
Vriendschap is iets wat je niet mag beliegen,
het kan zo weer vervliegen.
Maar telkens als er weer een vriend bijkomt,
zal je nooit meer zijn vermomt.