Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Alleen
Alleen
in een duister hol
opgesloten in je eigen herinneringen
Je ziet mensen huilen...
om jou
je wil ze zeggen ik ben hier
droog je tranen
Je wilt ze aan raken
en met hun praten
en hun tranen drogen
je wilt ze troosten
Je wilt weg uit dit hol
niet meer opgeslote zijn
weg uit het duister
Je bent alleen
ook al kan je iedereen zien
elke dag wordt het duidelijker
De angst om zelf te sterven
is doordringent
en ongewilt
Je wilt terug zijn bij je familie en je vrienden
niet meer alleen zijn
en zeker niet voor eeuwig
Reacties op dit gedicht
TeaLeaf vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
TeaLeaf
Gecontroleerd door:
maria
Gepubliceerd op:
14 januari 2006
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Dood]