Familie bloedbandloos
Ik weet het niet meer
Ik voel me zo klein
Een gevoel
Niet al te fijn
Maar:
Moedertje, moedertje
Mama!
Je vond hem nu
De man van je leven
Hopelijk kan hy je echte kindjes geven!
En zusterschat
Je bent mooi
Wist je dat
Ik door jou mn problemen vergat
En oké,
Misschien is onze band dan niet van bloed
Maar het smaakt wel even zoet!
Vader-mn-vader, die ken in niet
Wrm moeder hem ook weer binneliet?
Maar ze kreeg mij en mn TwinZusje lachte
Die al 2 maand op mij in de baarmoeder wachte
Broertje, hartedief!
Ik zie je graag en heb je lief!
Neen ik ben geen hoer
Doe soms gewoon graag stoer...
En als je al iet om mij geeft
Wees dan niet zo onbeleeft!
Mijn zusjes:
Zon, Roze en het Brein
Met eigen vreudge, eigen pijn
Mogen niet vergeten worden
Zij zijn ook daar elke morgen
Mijn vrienden,
Al ben ik hier
Ver vandaan
Mijn hart kan jullie niet laten gaan
Dus blijf rustig in dit luxe gevang
En luister naar het nachtegalengezang